Studie- en ontwerpbureau DONVIL BV

OVER ONS


Studie- en ontwerpbureau DONVIL begeleidt haar klanten graag van bij het eerste gesprek, de eerste ontwerpen, de begeleiding bij het bekomen van de nodige vergunningen en subisidies, het uitrekenen en ontwerpen van de gewenste technieken, de stabiliteit, de nodige isolatie en luchtdichtheid naar gelang de energiezuinigheidwensen, het uitwerken van de nodige details, het begeleiden van en meedenken bij de uitvoering om er zo voor te zorgen dat samen met de huiste aannemer ook jouw project een succes wordt.

HISTORIE EN FILOSOFIE

Ir architect Jules DONVIL richt het bureau op 1978.

Na enkele jaren besluit zijn vrouw Lieve Gevers in te stappen in het bureau en samen hebben ze het bureau uitgebouwd tot de vaste waarde die het nu is.

In 2006 vervolledigt hun dochter Tine DONVIL het bedrijf.

Vader en dochter studeren af aan de Katholieke Universiteit Leuven, respectievelijk in 1974 en 2003 als burgelijk ingenieur architect.

Onder ons drieën, elk met zijn eigen specialiteiten en ervaring, zetten we ons in voor elk project van begin tot einde.

Zowel nieuwbouw, verbouwing, restauraties van woningen, scholen, kerken elk project is voor ons een nieuwe uitdaging, die we graag samen met u tot een goed einde brengen.

Samen met de bouwheer gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing voor zijn/haar ontwerp.

We proberen uw wensen om te zetten in een vergunbaar en technisch uitvoerbaar dossier.

Daarbij houden we rekening met de laatste nieuwigheden inzake de technieken en we volgen de eisen op vlak van energie en veiligheid op de voet.

Voor onze eigen projecten bieden we u ook veiligheidscoördinatie aan indien gewenst.


                                                                        Jules en Tine Donvil, Lieve Gevers

Samen op weg naar uw droomproject.

AANPAK EN VISIE

Tijdens een eerste, vrijblijvend kenismakend gesprek willen we graag een inzicht krijgen in jouw project en vertellen we  u wat wij als bureau kunnen betekenen voor jouw project.

Neem je erna als bouwheer de beslissing om samen met ons in zee te gaan, dan worden je wensen en eisen in detail besproken en omgezet in een eisenprogramma. Dit vormt de basis voor een ontwerp op maat.

In de loop van het verdere ontwerpproces wordt het eisenrogramma in nauwe samenspraak met de bouwheer omgezet in een vergunbaar en technisch uitvoerbaar project.

Reeds van in de ontwerpfase, houden we rekening met de stabiliteit en de nodige technieken zodat alles tot een mooi geheel samenvloeit en in uitvoeringsfase tijd besparen en problemen proberen te vermijden .

visie van het bureau:

De verlangens van de bouwheer omzetten in een uniek, inspirerend energiezuinig gebouw, aangepast aan de specifieke bouwplaats, rekening houdend met de geldende eisen en regelgeving en passend in het beschikbare budget van de bouwheer. 

WIE ZIJN WIJ

Jules Donvil

JULES DONVIL

burgerlijk ingenieur architect.

info@donvilbv.be

Lieve Gevers

LIEVE GEVERS

administratief manager.

info@donvilbv.be

Tine Donvil

TINE DONVIL

burgerlijk ingenieur architect.

info@donvilbv.be

VACATURE NIEUWE MEDEWERKER

versterk ons team:

spontane sollicitaties:

info@donvilbv.be

Studie- en ontwerpbureau DONVIL BV

Copyright © 2020, Tine Donvil,  All Rights Reserved

This website uses cookies. By clicking 'Accept' you agree to our use of cookies.

Learn more
Accept